11-03-2022

Ruwbouw op z’n einde

Ook in 2022 staan de werken niet stil en vordert alles volgens planning. Terwijl Vaart 1 nog wordt voorzien van zijn laatste bouwlaag, wordt de ruwbouw bij Vaart 2 afgerond. We kijken er dan ook naar uit om ons vanaf de volgende blogpost naar binnen te verplaatsen.


 
(foto’s 8/2/2022)

Bij Vaart 2 staat de gevel er tot volledige hoogte tegen en is het plaatsen van het buitenschrijnwerk aangevat. Deze zijn ondertussen geplaatst op de gelijkvloerse verdieping, terwijl plaatsing op het eerste verdieping is aangevat. Dit zal iedere week met één bouwlaag stijgen. Het glas zal als laatste worden geplaatst.

 
(foto’s 8/2/2022)

Het plaatsen van de binnenmuren is in uitvoering en de aanleg van de technieken (elektriciteit, sanitair en HVAC) is in uitvoering. Hierover volgend blog meer, waar we meer zullen toespitsen op de binnenzijde van de gebouwen.

 
(foto’s 8/2/2022)

Hoe ziet de planning er in de nabije toekomst uit?
Komende maand zal Vaart 1 worden voorzien van de laatste bouwlaag, zodat ook hier de gevelmetselwerken kunnen worden opgestart. Bij Vaart 2 zullen er verdere stappen worden gemaakt aan de binnenzijde van het gebouw (technieken). Tegen april zullen hier zelfs alle ramen geplaatst zijn.

Het bouwteam wenst dan ook te benadrukken dat wijzigingen aan plannen niet langer mogelijk zijn. Alle voorbereidingen zijn getroffen en technieken worden volop ingeslepen en geplaatst. We wensen dan ook te vragen om hier rekening mee te houden. We kijken er alvast naar uit om komende periode het project verder richting afwerking te tillen.

Graag tot snel, voor een nieuwe update van de werken.

Foto’s : Roel Hendrickx (www.roelh.zenfolio.com)

Categories

Recent Posts